Kilometerpcen - til din roklub

Mere sjov og mindre besvær

Med Kilometerpcen bliver der mere tid til at ro for den der skal administrere kilometerstatistikken. Samtidig får alle medlemmer mere sjov ud af statistikkerne. Pludselig blive det muligt løbende at holde øje med sine værste konkurrenters indsats, og hvad enten man er kanin eller eliteroer går der hurtigt sport i at kravle op af kilometerstatistikken. Og før turen kan man se på skærmen om de sædvanlige rokammerater er stukket af (på vandet) eller om det kan betale sig at vente lidt og se om de kommer.

Download Kilometerpcen

Nemt for medlemmerne

En brugervelig guide fører medlemmerne gennem turregisreringen. Kan man følge en bageopskrift så kan man også benytte Kilometerpcen! Guiden kontrollerer rettigheder, medlemskab osv.

Nemt at administrere

Al opsætning kan foretages i programmet Stamdata er organiseret i en række kartoteker f.eks: medlemstyper, medlemmer, bådtyper, både, standardture mm. En enkel sikkerhedsmekanisme løser for adgang til at rette i stamdata.

Statistikker for sjov

Klubbens medlemmer kan vurdere egne og andres præstationer direkte på skærmen. Det giver ofte anledning til indædt kamp om at ligge helt i top, eller lige foran dem man normalt sammenligner sig med.